Звездата на Реал Мадрид Родриго е бил жертва на обир по

...
Звездата на Реал Мадрид Родриго е бил жертва на обир по
Коментари Харесай

Неприятности застигнаха героя за Реал Мадрид от финала за Купата на краля

Звездата на Реал Мадрид Родриго е бил жертва на грабеж по време на успеха над Осасуна с 2:1 във финала за Купата на Краля, оповестява “Кадена Сер ”. Бразилецът се трансформира в воин за “лос бланкос ”, откакто означи и двата гола за отбора си и бе главен фактор за спечелването на трофея.

В събота чиновник на частната защита на дома на Родриго в квартал “Ла Моралеха ” към Мадрид е алармирал за случая на полицията,  като в къщата на играча е влизано с щурм, а няколко стаи са били разрушени.

Засега не е известно какво тъкмо са са взели нарушителите, които са се възползвали от отсъствието на футболиста на Реал Мадрид и родителите му, които живеят с него в първокласния му дом, само че в същия миг са участвали на финала за Купата на краля, който се игра в Севиля.
 Реал Мадрид чества с 20-ата си Купа на краля, Родриго е огромният воин Реал Мадрид чества с 20-ата си Купа на краля, Родриго е огромният воин
Начинът на деяние на крадците е еднакъв с обирите, от които други футболисти на Реал Мадрид пострадаха през последните месеци. Карим Бензема и Дани Карвахал също бяха жертви на обири в парцелите си в същия квартал. Тези кражби са осъществени от проведени банди, профилирани в този тип закононарушения, чийто метод на деяние се състои в осъществяването на закононарушенията, когато футболистите играят мач със своите тимове.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР